zondag 27 mei 2018

Klasdoorbrekende activiteit: Waar is dat feestje?

Beste mama's en papa's,

De hele week werkten wij rond het thema 'Waar is dat feestje' naar aanleiding van ons schoolfeest. Het was dan ook logisch om de week af te sluiten met een feestje. 
Mijn kleuters organiseerden een feestje in onze klas en een bijhorende rondleiding voor 1K en 2K. De kleuters kregen aan de deur een feesthoedje van Linde en Achiel. 
Als eerste kwamen ze in de party-hoek van Thorben die er vertelde over de 'discobol', daarna legden Iliana en Kobe uit dat je in het derde kleuter vijf of zes jaar wordt, dan toonden Stiene en Liam de slingers die we seriërden, daarna gingen ze naar de feestwinkel van Tuur, de slingerhoek van Emiel en de feesttafel van Julien. Tot slot mochten ze nog bij Zaunder Lee en Benito passeren om er een ballon te krijgen. 
Ze kregen ook een drankje plus een snoep en tot slot gingen we naar de bewegingszaal waar alle kleuters konden genieten van onze zelfgemaakte play-list. Er stonden enkele liedjes van Rox, Nachtwacht, K3 en kinderen voor kinderen op, maar mijn kleuters kozen er ook voor om er de bumba stopdans, de kabouter plopdans en de maya dans in te stoppen voor de kleintjes!