dinsdag 28 januari 2020

Krant HLN: Dino ontsnapt in Egem

Dag mama's en papa's,

Gisteren vroegen de kleuters nog om onze boodschap "Help, dino ontsnapt" op de computer of in de krant te laten zetten. Om nog meer mensen te waarschuwen. 
U vraagt, wij draaien of beter de juf draait! De kleuters werden op hun wenken bediend, want ik contacteerde maandagavond de krant! 
En ja hoor, vandaan stonden wij al in de krant! Wat een primeur!! :-)

Kleuters van BS De Akker op zoek naar ontsnapte dinosaurus

De kinderen van basisschool De Akker in Egem zitten met een ontsnapte dinosaurus en maakten affiches om de bevolking te waarschuwen.
 BS De Akker De kinderen van basisschool De Akker in Egem zitten met een ontsnapte dinosaurus en maakten affiches om de bevolking te waarschuwen.
 De derde kleuterklas van juf Ilse Van Hessche van basisschool De Akker uit Egem is op zoek naar een dinosaurus. Eerder maakten de kleuters al affiches en op aangeven van de kinderen contacteerde de juf nu ook de krant voor een zoekertje.
Vorige week maandag ontdekten de kinderen een ei op school”, vertelt de juf. “Een dierenarts wist ons te vertellen dat het om een dinosaurus-ei ging. Maar vrijdag vonden we het ei opengebroken terug. Zonder dinosaurus. Een zoektocht in school leverde niets op dus we besloten om iedereen te waarschuwen dat er waarschijnlijk ergens in Egem een dinosaurusje vrij rondloopt. Nadat we samen affiches maakten stelden de kinderen voor om ook de krant in te schakelen. Zo gezegd, zo gedaan, want alle hulp is welkom.”
De kinderen van basisschool De Akker in Egem zijn op zoek naar een ontsnapte dinosaurus.
 BS De Akker De kinderen van basisschool De Akker in Egem zijn op zoek naar een ontsnapte dinosaurus.
De kinderen van basisschool De Akker in Egem zijn op zoek naar een ontsnapte dinosaurus. Eerder hadden ze al wat vlees en wat groentjes bij het ei gezet. Ze weten per slot van rekening niet of het om een herbivoor of een carnivoor gaat.
 BS De Akker De kinderen van basisschool De Akker in Egem zijn op zoek naar een ontsnapte dinosaurus. Eerder hadden ze al wat vlees en wat groentjes bij het ei gezet. Ze weten per slot van rekening niet of het om een herbivoor of een carnivoor gaat.
Het ei dat de kleuters maandag vonden in school.